BMW 2 Serie Gran Coupé leasen kan voordelig en flexibel bij AutoLeaseCenter. De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé is een sportief gelijnde 4 deurs en dit model is volledig nieuw in het modellenprogramma van BMW. Met de keuze voor een BMW kiest u voor sportiviteit en klasse met een uitmuntend rijgedrag. De BMW 2 Serie Gran Coupé is uiteraard helemaal naar wens samen te stellen. Hiermee krijgt u een auto welke volledig voldoet aan uw eigen wensen. Voor de zakelijke rijder met veel kilometers heeft BMW uiteraard ook weer dieselmotoren beschikbaar, hoewel het omslagpunt inmiddels al op zo’n 50.000 kilometer per jaar ligt.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor BMW 2 Serie Gran Coupé leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Audi zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven BMW 2 Serie Gran Coupé
De BMW 2 Serie Gran Coupé leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter. De vermelde vanaf prijs is op basis van de BMW 2 Serie Gran Coupé 218ia Corporate Executive met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons tarieven overzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de BMW 2 Serie Gran Coupé van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

 

 

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1.499 cc
Vermogen 138 pk
Gewicht 1325 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 519
48 maanden € 550
36 maanden € 599
24 maanden € 699
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen