Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich. Het icoon toont des te meer hoe hij zichzelf telkens weer opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. De BMW 3 Serie leasen kan nu bij AutoLeaseCenter voor een aantrekkelijk tarief. Bent u op zoek naar een ander model van BMW? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u op zoek naar de auto die bij u past.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de BMW 3 Serie leasen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij sturen u vervolgens binnen één werkdag toe. U kunt hierbij zelf het gewenste kilometrage en looptijd aangeven. Het is ook mogelijk om de offerte zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven BMW 3 Serie

De nieuwe BMW 3 Serie leasen kan al heel voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de BMW 3 Serie 318iA Sedan met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Natuurlijk zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk ook bellen met: 053 – 020 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1998 cc
Vermogen 181 pk
Gewicht 1425 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 599,00
48 maanden € 639,00
36 maanden € 699,00
24 maanden € 809,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen