Kiest u voor Citroën C1 Lease, dan kiest u voor een prachtige auto dat antwoord biedt op de uitdagingen van vandaag. De Citroën C1 heeft een sterke persoonlijkheid dankzij zijn optimistische stijl en dynamische lijnen. Daarnaast is de auto compact, wendbaar, ergonomisch en comfortabel. Wilt u deze Citroën C1 VTi 68 S&S FEEL leasen? Dan geniet u direct van een upgrade met het ‘Pack Comfort’ en Pack Look tevens is deze auto voorzien een thuiskomer. Deze prachtige auto kunt u rijden! Kies voor Citroën C1 Lease bij AutoLeaseCenter.

De Citroën C1 lease auto komt in diverse kleuren. Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Citroën C1 leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Citroën zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Citroën C1 Leasetarieven

De Citroën C1 leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Citroën C1 VTi 68 S&S FEEL met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Citroën C1 van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

* De lakkleur op de foto’s wijkt af van de daadwerkelijke kleur.

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 72 pk
Gewicht 815 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 225,00
48 maanden € 235,00
36 maanden € 249,00
24 maanden € 279,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen


Address
Address
Stad
Staat/Provincie
Zip/Postcode
Land