De nieuwe DS 3 is bijzonder aantrekkelijk dankzij de gebeeldhouwde vormen en opvallende lijnen. Dankzij zijn originele karakter en ontwerp lijkt de DS 3 op geen enkele andere auto. Hij heeft unieke kenmerken zoals een zwevend dak, haaienvinnen die taillelijnen accentueren en een fascinerende lichtsignatuur. Lease de DS 3 nu bij AutoLeaseCenter voor een aantrekkelijk tarief. Bent u op zoek naar een ander model van DS? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u op zoek naar de auto die bij u past.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de DS 3 leasen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij sturen u vervolgens binnen één werkdag toe. U kunt hierbij zelf het gewenste kilometrage en looptijd aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om de DS 3 zelf samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op en wij zullen u graag helpen.

Extra uitgevoerd met:

  • Navigatiesysteem;
  • Cruise Control;
  • Parkeerinformatie achter door middel van radar.

Leasetarieven DS 3

De nieuwe DS 3 leasen kan al heel voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de DS 3 Crossback PureTech 100 ActieAuto 5d Business met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Natuurlijk zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

De DS 3 leasen? Dat kan nu met soepele acceptatie!

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk ook bellen met: 053 – 020 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1199 cc
Vermogen 99 pk
Gewicht 1145 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 449
48 maanden € 475
36 maanden € 515
24 maanden € 599
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen