De Ford Fiësta leasen en geheel ontzorgd rijden? Het kan nu heel voordelig en flexibel met de lease-aanbieding van AutoLeaseCenter! De auto is opvallend door het gebruik van innovatieve technieken en staat bovendien voor veiligheid én goede prestaties. De Fiësta is een slimme auto. Zodra u een helling op rijdt, dan lijkt het alsof u gewoon vlak rijdt. Daarnaast gaan de koplampen automatisch aan zodra het donker wordt. Lease de Ford Fiësta Connected 1.0 Ecoboost 70kW Connected 5 deurs nu bij AutoLeaseCenter voor een aantrekkelijk tarief. Bent u op zoek naar een ander model van Ford? Deze kunt u allen vinden in onze carconfigurator.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Ford Fiësta leasen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij sturen u vervolgens binnen één werkdag toe. U kunt hierbij zelf het gewenste kilometrage en looptijd aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om de Ford Fiësta zelf samen te stellen. Maak hiervoor het gebruik van onze carconfigurator en vraag vervolgens de offerte aan.

Leasetarieven Ford Fiësta 1.0 Ecoboost 70kW Connected 5 deurs al vanaf € 309,- excl. BTW per maand.

De nieuwe Ford Fiësta leasen kan al heel voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Ford Fiësta 1.0 EcoBoost 70kW Connected 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Natuurlijk zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 99 pk
Gewicht 1090 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 309,00
48 maanden € 329,00
36 maanden € 345,00
24 maanden € 379,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen