Een betere rijervaring voor u: dat is de enige reden om de nieuwe Focus te voorzien van nog meer geavanceerde technologie. Om u stabieler op de weg te houden, eenvoudiger te laten parkeren en nog veiliger van A naar B te brengen. Geniet ervan. Bij AutoLeaseCenter is de Ford Focus lease nu extra voordelig. Rijdt u binnenkort in een Focus?

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Ford Focus lease? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Ford zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Uit voorraad leverbaar! Zolang de voorraad strekt

Tarieven Ford Focus lease

De Volkswagen Polo leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Ford Focus 1.0 EcoBoost 92kW ST-Line Business Wagon met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Ford Focus van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 125 pk
Gewicht 1283 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 419
48 maanden € 435
36 maanden € 465
24 maanden € 555
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen