Ford Puma leasen betekent kiezen voor een veelzijdige sportieve en compacte SUV. De nieuwe Ford Puma is met zijn moderne hybride aandrijftechnologie verrassend zuinig en tevens standaard al voorzien van vele opties om het rijden aangenaam te maken. De Ford Puma is leverbaar in diverse uitvoeringen en te voorzien van verschillende optiepakketten en opties. Hiermee kunt u de auto volledig samenstellen naar uw eigen persoonlijke voorkeur. De Ford Puma leasen geeft u onbezorgd en sportief rij gemak.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor het leasen van de Ford Puma? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om de Ford Puma volledig zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Ford Puma

De Ford Puma leasen kan voordelig met onze nieuwe lease-aanbieding. De vermelde vanafprijs is op basis van de Ford Puma 1.0 EcoBoost MHEV Titanium met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons tarievenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Audi A1 van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Hybride
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 123 pk
Gewicht 1.180 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 389
48 maanden € 409
36 maanden € 439
24 maanden € 499
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen