Honda e 100kW leasen

Honda mengt zich nu ook in de strijd om de elektrische rijder. De Honda e 100kW leasen met een 35,5 kWh elektromotor die 136 pk levert. Tevens is de Honda e leverbaar in de Advance uitvoering met een 154 sterke elektromotor.

De Honda e is onder andere standaard uitgerust met achter uitkijk camera’s in plaats van buitenspiegels. Daarnaast heeft het dashboard maar liefst 5 schermen. Waarvan de buitenste 2 dienen om de beelden van de achter uitkijk camera’s weer te geven. Een digitaal dashboard en twee schermen die naar eigen wens ingevuld kunnen worden met, navigatie, Apple Carplay, een tripcomputer of allerlei apps. Dankzij de 230 volt-,hdmi – en usb aansluitingen kun je hier zelfs films op kijken of je Nintendo aansluiten. De Honda e is gebaseerd op de Honda Civic uit de jaren ’70, een hele bijzondere retro is het geworden.

Laden Honda e

Het batterij pakket in de Honda e is van Panasonic (tevens leverancier van Tesla). Het batterij pakket is vloeistof gekoeld en – verwarmbaar om stabiele laad en- rijprestaties bij extreme temperaturen te garanderen. De Honda e kan met maximaal 50 kW geladen worden aan een DC lader, reken daarbij op een half uur voor een vulling tot 80%. Het AC laden geschiedt met maximaal 6,6 kW aan eénfase stroom. De actie radius van de Honda e bedraagt volgens de WLTP norm 220 km, in de praktijk is 200 km reëler.

De Honda e ligt strak op de weg en weet zijn gewicht van 1542 kg goed te verhullen, zijn draaicirkel van 4,3 meter is absurd klein. Daardoor voelt de Honda e zich in met name het stadsverkeer als een vis in het water.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

 

Specificaties

Kleur diverse
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 136 pk
Gewicht 1524 kg
Bijtelling 12%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 459
48 maanden € 499
36 maanden € 559
€ 695
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen