Hyundai komt met de eerste volledig elektrische SUV in Europa: De Hyundai Kona. Met slechts 4% bijtelling is deze auto voor iedere zakelijke rijder interessant. De Hyundai Kona heeft een actieradius van maar liefst 482 kilometer, wat in de praktijk neer zal komen op zo’n 400 kilometer. De Kona is onlangs gepresenteerd en inmiddels zijn ook de leaseprijzen bekend. De Hyundai Kona is in 2018 beperkt beschikbaar. Wij hebben voor dit jaar slechts 20 reserveringsplaatsen beschikbaar. Wilt u deze prachtige auto rijden? Wees er dan snel bij.

Wenst u gebruik te maken van onze actie-aanbieding en de Hyundai Kona leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Samenstelling Hyundai Kona

Auto: Hyundai Kona electric 64kWh Premium
Inbegrepen opties: metallic lak (Dark Knight)
Bijtelling: 4%
Fiscale waarde: € 44.910,00
Leveringsperiode: 2018 (Vanaf september 2018)

Leasetarieven Hyundai Kona

De nieuwe Hyundai Kona leasen kan nu zeer voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde leaseprijs is op basis van de Hyundai Kona electric 64 kWh Premium met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk op aanvraag.

Leasecondities:
– Full-operational-lease
– All-Risk verzekering met eigen risico van 300 euro
– Schade verzekering inzittenden

Optionele contractopties:
– Vervangend vervoer na 24 uur: 7,50 euro  excl. BTW per maand
– Winterbandenregeling: 15,00 euro excl. BTW per maand

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met vooraf bekende tarieven bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Hyundai Kona van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via: 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Nader te bepalen
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Motorinhoud 0 cc
Vermogen 204 pk
Gewicht 1600 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 529,00
48 maanden € o.a.
36 maanden € o.a.
24 maanden € o.a.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen