Hyundai Kona leasen bij AutoLeaseCenter. Hyundai kwam met de eerste volledig elektrische SUV in Europa met als gevolg de Hyundai Kona. Aangezien de auto slechts 4% bijtelling is deze auto daarom voor iedere zakelijke rijder interessant. Doordat de Kona voorzien is van een 64 kWh batterij betekent dit in de praktijk dat de Hyundai Kona Electric een gemiddelde actieradius heeft van ongeveer 400 km. Het is een praktische cross-over met daarnaast een opvallende verschijning. De Kona is in 2019 beperkt beschikbaar en de levertijd is al opgelopen tot ruim 12 maanden. Maar wij hebben de auto al leverbaar vanaf oktober 2019!

Wenst u gebruik te maken van onze actie-aanbieding en de Hyundai Kona leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Samenstelling Hyundai Kona

  • Auto: Hyundai Kona electric 64kWh Premium
  • Inbegrepen opties – metallic lak (Galactic Grey)
  • Bijtelling: 4%
  • Fiscale waarde: € 44.915,-
  • Leveringsperiode: 2019 – vanaf oktober

Tarieven Hyundai Kona leasen

De nieuwe Hyundai Kona leasen kan nu zeer voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde leaseprijs is op basis van de Hyundai Kona electric 64 kWh Premium met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk op aanvraag.

Leasecondities:

– Full-operational-lease
– All-Risk verzekering met eigen risico van 150 euro
– Schade verzekering inzittenden

Optionele contractopties:

– Vervangend vervoer na 24 uur: 7,50 euro  excl. BTW per maand
– Winterbandenregeling: 25,00 euro excl. BTW per maand

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen. Volgt u ons al op Facebook? Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-20 30 150

Specificaties

Kleur Nader te bepalen
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Motorinhoud 0 cc
Vermogen 204 pk
Gewicht 1600 kg
Bijtelling 4%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 545,00
48 maanden € op aanvraag
36 maanden € op aanvraag
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen