De Mercedes-Benz A-klasse leasen kan nu met wel heel veel voordeel! De nieuwe Mercedes A-klasse beschikt over de nieuwste technologieën en aanzienlijk veel comfort. Bij ons kunt u de Mercedes-Benz A-klasse leasen in de *Business Solution* uitvoering, die tevens zeer rijk is uitgerust. De nieuwe Mercedes-Benz A-klasse voldoet aan al uw verwachtingen en grijpt direct uw aandacht met het uitgesproken design. De Mercedes-Benz A-klasse leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Mercedes-Benz A-klasse leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Mercedes-Benz A-klasse leasetarieven

De Mercedes-Benz A-klasse leasen kan nu zeer voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Mercedes-Benz A 180 7G-DCT Business Solution 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.  De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1332 cc
Vermogen 135 pk
Gewicht 1265 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 465,00
48 maanden € 479,00
36 maanden € 515,00
24 maanden € 599,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen