De nieuwe CLA sedan is ontworpen om op te vallen. Dankzij een innovatief design van motorkap tot kofferbak is de nieuwe CLA opvallend zelfverzekerd. De randloze deuren verraden zijn compromisloze Coupé karakter en zijn haaienneus, smalle achterlichten en gespierde lijnen geven hem een atletische en krachtige uitstraling vanuit elke hoek.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Mercedes CLA lease? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Mercedes zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Mercedes CLA lease

De Mercedes CLA leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Mercedes CLA180 1.3 100kW Business Solution DCT met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Mercedes CLA180 van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1595 cc
Vermogen 122 pk
Gewicht 1330 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 495
48 maanden € 510
36 maanden € 549
24 maanden € 615
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen