De Opel Corsa 5-deurs is leverbaar met de meest luxe opties en talloze slimme functies, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid én maximaal rijplezier. Diverse originele accessoires geven u de mogelijkheid om uw Opel Corsa nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Bij AutoLeaseCenter is de Opel Corsa lease nu extra voordelig. Rijdt u binnenkort in een Corsa? Let op: De vermelde prijs is op basis van 60 maanden!

Zeer snel leverbaar!

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Opel Corsa lease? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Opel zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Opel Corsa lease

De Opel Corsa leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Opel Corsa 1.2 Turbo 74kW S/S  Edition 100PK met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Aanwezige extra’s

Kiest u voor Opel Corsa lease, dan profiteert u direct van de aanwezige opties:

  • Diverse kleuren leverbaar
  • Ruimtebesparend reservewiel;
  • Bekleding stof: Fresez Marvel Black

Zeer snel leverbaar!

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Opel Corsa van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1199 cc
Vermogen 100 pk
Gewicht 1065 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 299
48 maanden € 309
36 maanden € 319
24 maanden € 345
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen