Op zoek naar een goede zakelijk deal voor de Opel Grandland X lease? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De auto is standaard voorzien van vele opties. Zo rijdt u gemakkelijker, veiliger en met de nieuwste technologieën. Daarnaast is de auto ergonomisch erg sterk. De stoelen helpen u om rugklachten te voorkomen. Ook op lange ritten zult u comfortabel zitten. Heeft de auto uw aandacht getrokken? Bij ons leaset u de auto al vanaf €415,00 per maand!

De Opel Grandland X lease auto komt in diverse kleuren. Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Opel Grandland X leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Opel zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Opel Grandland X

De Opel Grandland X leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Opel Grandland X 1.2 Turbo 96kW S&S Business met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Opel Grandland X van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

* De lakkleur op de foto’s wijkt af van de daadwerkelijke kleur.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1199 cc
Vermogen 129 pk
Gewicht 1253 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 449,00
48 maanden € 465,00
36 maanden € 499,00
24 maanden € 615,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen