Op zoek naar een goede zakelijk deal voor de Opel Grandland X lease? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De auto is standaard voorzien van vele opties. De intelligente LED-koplampen met Adaptive Forward Lightning bieden 30% helderder licht dan halogeen koplampen. Zo rijdt u gemakkelijker, veiliger en minder vermoeid in het donker. Daarnaast is de auto ergonomisch erg sterk. De stoelen helpen u om rugklachten te voorkomen. Ook op lange ritten zult u comfortabel zitten. Heeft de auto uw aandacht getrokken? Bij ons leaset u de auto al vanaf €367,00 per maand!

De Opel Grandland X lease auto komt in de kleur White Jade*. Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Opel Grandland X leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Opel zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Opel Grandland X

De Opel Grandland X leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Opel Grandland X 1.2 Turbo 96kW S&S Online Edition met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Opel Grandland X van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

* De lakkleur op de foto’s wijkt af van de daadwerkelijke kleur.

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur White Jade
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1199 cc
Vermogen 129 pk

Looptijden en tarieven

60 maanden € 375,00
48 maanden € 367,00
36 maanden € 369,00
24 maanden € 389,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen