Porsche Taycan 4S, uit voorraad leverbaar!

De Porsche Taycan 4S leasen bij AutoLeaseCenter is mogelijk tegen zeer interessante condities, daarnaast kunnen wij deze gigant uit voorraad leveren. De Porsche Taycan is de eerste volledig elektrische auto van het merk uit Stuttgart. De Porsche Taycan staat voor sportiviteit en dynamiek. De auto is zowel van binnen als buiten een plaatje om te zien en zit uiteraard vol met innovatieve snufjes. Met een rijbereik in de praktijk van ruim 370 kilometer heeft deze auto een goede range voor de zakelijke rijder.

Wilt u de Porsche Taycan 4S leasen? Vraag dan nu een offerte aan via onze website.

De eerste positieve geluiden naar aanleiding van een eerste rijtest zijn zeer goed te noemen, aldus onder andere het blad Autovisie  “de Porsche Taycan voelt directer, stijver en stabieler aan dan een Tesla Model S, de auto is zeer hoogwaardig afgewerkt” . Een fraai interieur met een fantastisch infotainment en navigatiesysteem wat gebruik maakt van de modernste technieken.  De Porsche Taycan is een nieuwe ster op het gebied van elektrisch rijden. De Polestar 2 kan tot 11kW AC-laden en tot 350kW aan een DC-laadpaal. Volgens de WLTP meetmethode haalt de Porsche Taycan 4S  een range van 407km.

Leasetarief Porsche Taycan 4S

De  vermelde vanaf prijs  van € 1.699,- excl. BTW per maand is de Porsche Taycan 4S op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk.

Wanneer u uw keuze heeft kunnen maken, vraag dan een vrijblijvende offerte voor de Polestar 2 bij ons aan!

Specificaties

Kleur diverse
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 571 pk
Gewicht 2115 kg
Bijtelling 8%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 1699
48 maanden € 1899
36 maanden € 2199
24 maanden € 2799
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen