Rijden in de nieuwe Renault Clio maakt het leven leuker! Het is een zeer slimme auto die beschikt over de nieuwste technologieën die u helpen tijdens het rijden. Daarnaast is de nieuwe Clio een inspirerende auto dankzij zijn krachtige uitstraling, slanke vormen en opnieuw vormgegeven wielen. De nieuwe Renault Clio leasen kan nu bij AutoLeaseCenter, voor een scherp tarief. Bent u op zoek naar een ander model van Renault? Deze kunt u allen vinden in onze carconfigurator.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Renault Clio leasen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij sturen u vervolgens binnen één werkdag toe. U kunt hierbij zelf het gewenste kilometrage en looptijd aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om de Renault Clio zelf samen te stellen. Maak hiervoor het gebruik van onze carconfigurator en vraag vervolgens de offerte aan.

Leasetarieven Renault Clio

De nieuwe Renault Clio leasen kan al heel voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Renault Clio 1.0 TCe 74kW Zen met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Natuurlijk zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 100 pk
Gewicht 1065 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 295,00
48 maanden € 299,00
36 maanden € 318,00
24 maanden € 350,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen