In de nieuwe Scala van Skoda worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van Skoda dat gebruik maakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte én de nieuwste assistentie systemen. Lease de Skoda Scala nu bij AutoLeaseCenter voor een aantrekkelijk tarief. Bent u op zoek naar een ander model van Skoda? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u op zoek naar de auto die bij u past.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Skoda Scala leasen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij sturen u vervolgens binnen één werkdag toe. U kunt hierbij zelf het gewenste kilometrage en looptijd aangeven. Het is ook mogelijk om de offerte zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Bijzonder aan de Skoda Scala

  • Compleet nieuwe auto van Skoda;Leasetarieven Skoda Scala

De nieuwe Skoda Scala leasen kan al heel voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Skoda Scala 1.0 TSI 70kW Active met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Natuurlijk zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 114 pk
Gewicht 1140 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 339
48 maanden € 355
36 maanden € 379
24 maanden € 429
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen