Alle luxe aan boord van één auto. De Opel Astra Sports Tourer is een erg stille auto met voldoende ruimte. Deze versie van de Opel Astra is sinds januari 2017 op de markt, voorzien van een benzinemotor en levert een maximum vermogen van maar liefst 110 pk. U kunt de Opel Astra Sports Tourer leasen voor een aantrekkelijke actieprijs bij AutoLeaseCenter.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en wilt u de Opel Astra Sports Tourer leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Opel zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Samenstelling Actie-Auto

  • Auto: Opel Astra Sports Tourer 1.0 Turbo S/S Business Edition;
  • Inclusief: Airconditioning 2 zones, keyless entry, parkeerinformatie voor en achter door middel van radar, cruise control én navigatiesysteem met touchscreen.
  • Bijtelling: 22%;
  • Fiscale waarde: €25.100,00

Leasetarieven Opel Astra Sports Tourer

De Opel Astra Sports Tourer leasen kan nu zeer voordelig zijn met de actie van AutoLeaseCenter. De vermelde prijs is op basis van de Opel Astra Sports Tourer 1.2 Turbo S/S Business Edition met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard is het mogelijk om de looptijd en kilometers per jaar aan te passen naar eigen inzicht. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 105 pk
Gewicht 1178 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 389,00
48 maanden € 405,00
36 maanden € 435,00
24 maanden € 495,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen