Deze elektrische auto is ontworpen om de veiligste in zijn klasse te zijn. Dit model heeft veel overeenkomsten met de Model 3 en met de Model X. De Tesla Model Y is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Long Range en Performance. Vanaf 2022 komt er nog een goedkopere versie van deze auto: de Standard Range.  Tesla Model Y leasen, ook voor u? De volledig elektrische auto Performance racet de weg op met een acceleratie 0-100 km/uur van 3.7 seconden. De actieradius van de Model Y Performance ligt op 480 km (WLTP) en de actieradius van de Model Y Longe Range ligt op 505 km (WLTP). U kan deze Tesla thuis opladen en ook kunt u gebruik maken van alle Superchargers van Tesla, hiervan zijn er wereldwijd op dit moment meer dan 17.000. Het model heeft een 75 kWh accupakket.

Model Y zorgt voor een maximale veelzijdigheid en heeft plaats voor wel zeven passagiers mét bagage. Doordat elke zitplaats op de tweede rij onafhankelijk kan worden ingeklapt komt er veel ruimte vrij voor bijvoorbeeld ski’s, meubels en andere voorwerpen. Tevens is de Model Y capabel bij regen, sneeuw, modder en off-road. De elektrische auto heeft een verhoogde zitpositie en een laag dashboard. Model Y heeft een 15-inch touchscreen en een Immersive Sound-systeem. Het interieur is eenvoudig maar overzichtelijk. Met een volledig glazen dak dat extra hoofdruimte biedt, heeft u vrij zicht op de lucht.

Tesla Model Y lease – leasetarieven

De Tesla Model Y leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een uniek leaseraster. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Tesla Model Y van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer weten over onze flexibele contracten? Neem dan contact met ons op via 053-2030150

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150 of mailen naar: mkb@autoleasecenter.nl. Volgt u ons al op LinkedIn?

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Gewicht 1930 kg
Bijtelling 16%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 699
48 maanden € 759
36 maanden € 869
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen


Address
Address
Stad
Staat/Provincie
Zip/Postcode
Land