Toyota Corolla 1.8 Hybrid 90kW Business Touring Sports CVT

De nieuwe Toyota Corolla TS leasen kan voordelig bij AutoLeaseCenter! Toyota heeft lang geleden al besloten om zich te onderscheiden met hybride benzine auto’s. Dit maakt de hybride auto van Toyota meteen de koploper op het gebied van de hybride techniek.

Deze Japanner heeft de nodige ervaring en is vorig jaar ook nog eens behoorlijk onder handen genomen door de design afdeling. Dat maakt hem tot een gewilde auto met temperament, wanneer de situatie daarom vraagt. De hybride techniek zorgt voor een zeer gunstig gemiddeld gebruik van slechts 3,3 liter op 100 kilometer. Economisch zeer interessant en daarnaast ook nog eens zeer wendbaar in het verkeer.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Toyota Corolla TS leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen via onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Toyota Corolla

De Toyota Corolla leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Toyota Corolla 1.8 Hybrid 90kW Business Touring Sports CVT met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur diverse
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Hybrid
Motorinhoud 1798 cc
Vermogen 122 pk
Gewicht 1265 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 419
48 maanden € 439
36 maanden € 479
24 maanden € 589
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen