De nieuwe Volkswagen Golf 8 1.5 TSI 96kW Style, nu zeer snel te leveren!

De achtste generatie van de Volkswagen Golf is ruimer, sportiever én standaard luxer uitgerust dan al zijn voorgangers. Deze klassieker is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan Adaptive Cruise Control of aan de automatische airconditioning ‘Climatronic’. Bij AutoLeaseCenter is de Volkswagen Golf 8 leasen nu extra voordelig. Rijdt u binnenkort in een Golf 8?

De door ons aangeboden auto beschikt over de onderstaande fabrieksopties;

  • Navigatiepakket Discover Pro
  • Winterpakket
  • Metallic lak
  • LED Matric headlight, IQ Light
  • Privacy Glass
  • Reservewiel staal plaatsbesparend

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Volkswagen Polo lease? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Volkswagen zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Volkswagen Golf 8

De Volkswagen Golf 8 leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen Golf 8 1.5 TSI 96kW / 130pk Style met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volkswagen Polo van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Reflexsilver
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1498 cc
Vermogen 130 pk
Gewicht 1215 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 445
48 maanden € 459
36 maanden € 489
24 maanden € 589
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen