De zesde generatie van de Volkswagen Polo is ruimer, sportiever én standaard luxer uitgerust dan al zijn voorgangers. Deze klassieker is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan Adaptive Cruise Control of aan de automatische airconditioning ‘Climatronic’. Bij AutoLeaseCenter is de Volkswagen Polo lease nu extra voordelig. Rijdt u binnenkort in een Polo?

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Volkswagen Polo lease? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Volkswagen zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Volkswagen Polo lease

De Volkswagen Polo leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen Polo 1.0 TSI 70kW Comfortline met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volkswagen Polo van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 95 pk
Gewicht 1055 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 319,00
48 maanden € 339,00
36 maanden € 349,00
24 maanden € 399,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen