Stoer, stijlvol en ruim. Kenmerken van de nieuwste Volkswagen Tiguan. De auto staat bekend om zijn hoge zit, voor ideaal zit op de weg. Met Volkswagen Tiguan lease kiest voor een van de meest populaire SUV’s in Nederland. De auto heeft een zee van ruimte en comfort, maar met designelementen die je eerder bij een coupé model zou verwachten. Natuurlijk is de Volkswagen Tiguan uitgerust met luxe technologieën om het rijden zo leuk en comfortabel mogelijk te maken.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Volkswagen Tiguan lease? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Volkswagen zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Volkswagen Tiguan lease

De Volkswagen Tiguan leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 96kW Comfortline Business met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Aanwezige extra’s

Kiest u voor Volkswagen Tiguan lease, dan profiteert u direct van de aanwezige technologieën:

  • Cruise Control;
  • Park Distance Control;
  • Regensensor;
  • Et cetera.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volkswagen Tiguan van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht.

Specificaties

Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1498 cc
Vermogen 130 pk
Gewicht 1420 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 499,00
48 maanden € 525,00
36 maanden € 575,00
24 maanden € 660,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen


Address
Address
Stad
Staat/Provincie
Zip/Postcode
Land