Volvo V60 leasen

Volvo V60 leasen betekent veiligheid en klasse met een sportieve uitstraling! U kunt deze prachtige nieuwe Volvo V60 leasen tegen een zeer scherp tarief bij AutoLeaseCenter. Volvo bouwt al meer dan 60 jaar auto’s die naadloos in uw leven passen. De luxe van veelzijdigheid van de nieuwe Volvo V60 zal u zeker bevallen. De wagen heeft een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Het design is onmiskenbaar Scandinavisch met focus op innovaties die het leven gemakkelijker dienen te maken.

Hebt u interesse in de nieuwe Volvo V60 en kunt u niet wachten tot deze in de showrooms staat? U kunt hem direct bestellen voor de meest gunstige tarieven bij AutoLeaseCenter. Vraag vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven nieuwe Volvo V60

De nieuwe Volvo V60 leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde prijs is op basis van de Volvo V60 B3 Geartronic Business Pro 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard is het mogelijk om de looptijd of het aantal kilometers aan te passen. De tarieven vindt u in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten | Volvo V60 leasen

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster. In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Motorinhoud 1.969 cc
Vermogen 161 pk
Gewicht 1661 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 619,00
48 maanden € 649,00
36 maanden € 709,00
24 maanden € 879,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen