Volvo V60 leasen

De nieuwe Volvo V60, onlangs gepresenteerd, nu al bestellen en in de zomer in de showrooms! U kunt deze prachtige nieuwe Volvo V60 leasen tegen een zeer scherp tarief bij AutoLeaseCenter.
Volvo bouwt al meer dan 60 jaar auto’s die naadloos in uw leven passen. De luxe van veelzijdigheid van de nieuwe Volvo V60 zal u zeker bevallen. De wagen heeft een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Het design is onmiskenbaar Scandinavisch met focus op innovaties die het leven gemakkelijker dienen te maken.

Hebt u interesse in de nieuwe Volvo V60 en kunt u niet wachten tot deze in de showrooms staat? U kunt hem direct bestellen voor de meest gunstige tarieven bij AutoLeaseCenter. Vraag vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven nieuwe Volvo V60

De nieuwe Volvo V60 leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde prijs is op basis van de Volvo V60 New 2.0 T5 184kW Momentum Geartronic inclusief Business Pack Connect met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard is het mogelijk om de looptijd of het aantal kilometers aan te passen. De tarieven vindt u in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten | Volvo V60 leasen

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster. In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150.

Specificaties

Kleur Nog niet bekend
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1.969 cc
Vermogen 247 pk
Gewicht 1635 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 615,00
48 maanden € 625,00
36 maanden € 665,00
24 maanden € 765,00
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen