Wilt u de nieuwe Volvo XC40 leasen? Wij hebben de beste deal voor u klaar staan. Dit model van Volvo is de eerste auto die de titel ‘Auto van het jaar’ heeft weten te winnen. Deze prijs is niet alleen een erkenning voor het merk. Consumenten vinden deze erkenning ook zeer waardevol. Het winnen van deze prijs kan zelfs bepalend zijn of u de auto wilt leasen of niet! De Volvo XC40 is te verkrijgen in diverse uitvoeringen en u kunt de auto volledig naar wens samenstellen.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Volvo XC40 leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Volvo zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Volvo XC40 leasen

De Volvo XC40 leasen kan voordelig én eenvoudig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanafprijs is op basis van de Volvo XC40 T2 Geartronic Momentum Core 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer/minder dagen regeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volvo XC40 van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze leaseaanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053 – 20 30 150.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht.

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1477 cc
Vermogen 127 pk
Gewicht 1525 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 539,00
48 maanden € 569,00
36 maanden € 609,00
24 maanden € 695,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen