Occasionlease

Snel, Flexibel en ook ideaal voor startende ondernemingen

Wij worden beoordeeld met een 8.8 uit 10 op basis van meer dan 150 reviews.

Occasionlease – Voordelig & flexibel 

Occasionlease van AutoLeaseCenter bestaat uit een uitgebreid aanbod van beschikbare lease-auto’s van maximaal 36 maanden oud. Occasionlease heeft als voordeel dat deze auto’s snel inzetbaar zijn en veelal een kortere looptijd kennen. Omdat het om bestaande auto’s gaat is er een soepele acceptatie en daarom is dit product ook zeer geschikt voor startende ondernemingen. Door de kortere looptijden van de contracten is occasionlease ook zeer interessant voor medewerkers met een tijdelijk dienstverband.

 

Voordelen occasionlease

  • Representatieve auto’s (maximaal 36 maanden oud)
  • Snel inzetbaar
  • Korte contracten (vanaf 12 maanden)
  • Soepele acceptatie

 

Bij AutoLeaseCenter hebben wij continu een aanbod van meer dan 50 beschikbare auto’s. Momenteel hebben wij dit aanbod nog niet op onze website. Bij interesse in occasionlease kunt u het contactformulier invullen en uw wensen omschrijven. Vervolgens nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om de aanvraag met u door te nemen. Vervolgens ontvangt u een passend occasionleasevoorstel van ons.

 

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!