AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Vinfast VF 8

Vinfast VF8

Vinfast VF 8 lease

De revolutie op het gebied van EV is in volle gang. Zo zullen we binnenkort een heleboel nieuwe merken leren kennen op het gebied van elektrisch rijden. Binnen afzienbare tijd kun je als particuliere of zakelijke bestuurder terecht bij AutoLeaseCenter voor een Vinfast VF 8 lease. Wat mag jij verwachten van dit premium merk? En wat maakt een lease een voordelige keuze voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden?

Maak nu kennis met Vinfast

Bij AutoLeaseCenter informeren wij onze klanten alvast over een nieuw merk op de Nederlandse markt: Vinfast. Dit Vietnamese merk wil zichzelf profileren als premium merk en dat is terug te zien in de kwaliteit van de eerste gepresenteerde modellen. Zo mag je ervan uitgaan dat de Vinfast VF 8 voorzien zal zijn van de laatste technische innovaties op het gebied van connectiviteit en veiligheid. Hoewel Vinfast voornamelijk benzineauto’s produceerde, schakelen ze nu volledig over op elektrisch aangedreven auto’s, waar de VF 8 een mooi voorbeeld van is.

Binnenkort kunnen onze klanten via de site van AutoLeaseCenter een offerteaanvraag indienen voor de Vinfast VF 8. Tot die tijd informeren we jou graag over dit model en de voordelen die een lease met zich mee zal brengen.

De Vinfast VF 8: premium elektrische gezinswagen

Wat mag jij straks verwachten van de Vinfast VF 8? Dit model kan kort samengevat worden als een premium elektrische gezinswagen. Maar eigenlijk is de VF 8 zoveel meer dan dat. Bij AutoLeaseCenter geven wij je graag alvast een sneak peek van de gloednieuwe VF 8:

  • De Vinfast VF 8 staat bekend als een elektrische gezinswagen. De dubbele motor is in staat om een maximaal vermogen te creëren tot 300 kW. Daarnaast beschik je over een WLTP rijbereik tot 471 kilometer, waardoor je lange ritten kunt maken.
  • De Vinfast VF 8 zal een premium SUV zijn. Met een totale lengte van 4,75 meter en een wielbasis van 2,95 beschik je over een prachtige auto met een fors formaat, waarbij je profiteert van meer dan voldoende ruimte voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden.
  • De Vinfast VF 8 biedt je als bestuurder voldoende betrouwbaarheid, dankzij verschillende veilige en slimme technologische functies. Daarnaast geniet je van veel stabiliteit dankzij een vierwielaandrijving.

Vinfast VF 8 lease van AutoLeaseCenter

Wij vragen je op dit moment nog even om geduld, maar spoedig is het mogelijk om een Vinfast VF 8 lease aan te vragen via de website van AutoLeaseCenter. En dat kan een erg aantrekkelijke keuze zijn. Zo hoef je niet al jouw spaarcenten in één keer uit te geven. Ook biedt het je de mogelijkheid om te profiteren van verschillende inbegrepen diensten, zoals onderhoud en pechhulp.

Zodra de Vinfast VF 8 online staat, kun je direct een offerteaanvraag indienen. Vervolgens gaan onze mobiliteitsadviseurs direct aan de slag met het vergelijken en vinden van de beste leaseoplossing. Mochten wij deze gevonden hebben, dan zul je binnen aanzienbare tijd een persoonlijk voorstel van ons ontvangen. Wij gaan tot het uiterste om de beste deal voor jou te vinden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Particulier en zakelijk rijdend Nederland kan straks terecht bij AutoLeaseCenter voor een Vinfast VF 8 lease. Tot die tijd nodigen wij je uit om ons huidige aanbod elektrische leaseauto’s alvast met elkaar te vergelijken, zodat je een verstandige keuze kunt maken. Tevens staat onze klantenservice klaar om de mogelijkheden met je te bespreken.

Wil jij de Vinfast VF 8 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig