AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

XPENG P7 Lease

Binnenkort zal rijdend Nederland kennis maken met XPENG: een innovatief automerk uit Azië, gespecialiseerd in elektrische wagens. Bij AutoLeaseCenter zijn wij fan van de bijzondere kenmerken van de XPENG P7 en kun je daarom aan het eind van dit jaar een P7 bij ons leasen. Wij informeren je graag over de XPENG P7 en de voordelen van een zakelijke of private lease.

Maak kennis met XPENG

Onze automarkt wordt tegenwoordig overladen met elektrische wagens uit Azië: denk aan Hongqi, VinFast en nu dus ook XPENG. AutoLeaseCenter vertelt graag meer over dit indrukwekkende merk, dat zijn intrede zal maken aan het eind van dit jaar.

De mobiliteit verandert. Het gaat niet langer om beweging; het gaat om de menselijke ervaring. XPENG speelt hier slim op in. Zij zien een enorme kans voor technologie om de manier waarop mensen zich verplaatsen te veranderen. De modellen van XPENG staan voor slimme mobiliteit, waarbij er aandacht wordt besteed aan een unieke rijervaring. Slimme technologische innovaties, voor meer comfort. Waarbij er uiteraard volop aandacht is voor duurzaamheid. Binnenkort maakt XPENG zijn intrede in de Nederlandse automarkt, met een krachtige elektrische sedan: de XPENG P7.

Meer informatie over de XPENG P7

Bij AutoLeaseCenter geven wij zowel zakelijk als particulier rijdend Nederland alvast een sneak peek van de indrukwekkende XPENG P7. Maak kennis met de innovatieve en duurzame kenmerken van de P7 en vraag binnenkort online een offerte aan:

  • De P7 onderscheid zich van andere elektrische wagens. Deze volledig elektrische sedan zal over een fors formaat beschikken, met een totale lengte van meer dan 4,8 meter. Dankzij de accu kun je afstanden afleggen van ruim 500 kilometer, zonder tussendoor te hoeven opladen.
  • De P7 is niet alleen duurzaam, maar ook zeer krachtig. Zo is deze wagen goed voor een vermogen van 196 kW en een koppel van 390 Nm. Snelheden van 100 kilometer per uur worden al behaald in enkele seconden.
  • De P7 hecht ook waarde aan veiligheid. Zo zal deze wagen beschikken over proactieve veiligheidssystemen, die de binnen- en buitenomgeving continu zullen bewaken. Hierdoor kan dit model anticiperen en reageren op mogelijke gevaren.

XPENG P7 lease van AutoLeaseCenter

Aan het eind van dit jaar kun je een XPENG P7 leasen bij AutoLeaseCenter. Wij vragen je echter nog even om geduld, maar je krijgt er een heleboel voor terug: een leasecontract waarbij je profiteert van veel financiële ruimte en verschillende inbegrepen diensten, waaronder onderhoud en pechhulp. Een aantrekkelijke keuze voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Binnenkort zullen wij de XPENG P7 op onze website vertonen, waarna je online een aanvraag kunt indienen. Wij zullen meteen voor jou op zoek gaan naar een passende leaseoplossing: hiervoor wordt het aanbod van diverse leasemaatschappijen met elkaar vergeleken. Zit er een goede deal tussen? Dan ontvang je binnen no time een offerte van ons via de mail. Waarna je de trotste eigenaar zult zijn van een XPENG P7 lease.

Liefhebbers van de XPENG P7 zullen dus nog even geduld moeten hebben. Tot die tijd kun je terecht bij AutoLeaseCenter om leaseauto’s van verschillende automerken alvast met elkaar te vergelijken. Zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Voor vragen over de P7 – of om meer informatie te verkrijgen over onze werkwijze – staat onze klantenservice paraat.

Wil jij de XPENG P7 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig