De Hyundai IONIQ 5 leasen: een nieuwe SUV

Een auto met een futuristisch design, vooruitstrevende slimme technologie, ultrasnel opladen en een gestroomlijnd uiterlijk. Dit klinkt als een veelbelovende Hyundai van de toekomst. Toch hoef je er niet te lang op te wachten: in juni 2021 gaan we de volledig elektrische SUV al in Nederland zien. De Hyundai IONIQ 5 leasen zal later dit jaar ook mogelijk zijn.

Prijs, bereik en snelheid

De IONIQ 5 zal met een prijs vanaf 58.995 euro op de markt komen. Met een actieradius van 410 kilometer (WLTP) is deze auto geschikt voor zowel korte als lange afstanden. De accu heeft een capaciteit van 72.6 kWh en zit binnen 5.2 seconden op 100 km/uur. Opvallend is het snelladen: in ruim een kwartier is de auto alweer opgeladen van 41 naar 328 kilometer. De  SUV heeft een bagageruimte van 531 liter.

Nieuwe technologie

Een e-bike opladen met Vehicle to Load. De IONIQ 5 is uitgerust met deze technologie. Hiermee kan je extra vermogen van de hoogvoltagebatterij ontladen om andere elektrische apparaten (110V/220V) op te laden. Ook is dit model een van de eersten met een 800V-systeem, oftewel: ultrasnel opladen, consistent presteren op een hoog niveau en geoptimaliseerd voor gewicht en ruimte.

Design en comfort

Met een combinatie van het uiterlijk van het allereerste iconische model van Hyundai: de Pony uit 1975 en 45 jaar designtraditie is het uiterlijk van deze auto tot stand gekomen. Verder is het ontwerp minimalistisch en helder. De auto heeft een schelpvormige motorkap die de volledige breedte van de neus beslaat.

Premium comfort, daar is deze auto voor gemaakt. Mocht je tijdens het snelladen in de auto willen wachten, zet de stoel dan in de slaapstand. Je kan heerlijk onderuit zakken  in de relaxstoelen en genieten van een rustig muziekje. Terwijl je geniet van een moment voor jezelf, zie je de accu stijgen in kilometers op het 12,3 inch digitale instrumentencluster waar het infotainmentscherm naadloos op is aangesloten. Tevens kan je de middenconsole verschuiven naar wat je zelf prettig vindt.

‘Welkom in de nieuwe wereld van prestaties’ zegt Hyundai zelf. Wij zijn benieuwd naar deze veelbelovende elektrische SUV. De Hyundai IONIQ 5 leasen? Later dit jaar zal dit mogelijk zijn. U kan altijd contact opnemen met een van onze lease-intermediairs. Zij kunnen u voorlichten over verschillende mogelijkheden van de Hyundai IONIQ 5. Bel 053-20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl. Bekijk ook gerust onze andere elektrische auto’s. De Lucid Air komt ook steeds dichterbij en de Skoda Enyaq is vanaf volgende maand al te leasen.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer! Volg ons via LinkedIn!

 

 

 

 

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!