Hyundai Nexo leasen

Hyundai Nexo Leasen bij AutoLeaseCenter

Maak kennis met dé waterstofauto van Hyundai. De Hyundai Nexo is een elektrisch aangedreven auto met brandstofcel. Hij kan maar liefst 665 kilometer (volgens de nieuwe WLTP tests) afleggen op een volle tank waterstof. Rijden op waterstof betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen vrijkomen! Het enige wat de Hyundai Nexo uitstoot is water!

Innovatie

Hyundai wil in 2020 marktleider zijn op het gebied van auto’s die rijden op waterstof. De Hyundai Nexo is daar het eerste product van. Het is een schone manier van rijden en Hyundai gelooft dat het de toekomst heeft. Zij investeren al jaren in het ontwikkelen van auto’s die op waterstof kunnen rijden, voorzien van een brandstofcel die waterstof omzet in energie voor de elektromotor. In 2020 willen zij maar liefst veertien ecovriendelijke auto’s op de markt hebben gebracht.

Hyundai Nexo leasen?

Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer de Hyundai Nexo beschikbaar zal zijn. De verwachting is dat de Hyundai Nexo in de nazomer beschikbaar zal zijn voor verkoop en lease. Kiest u liever voor een andere Hyundai lease? Bijvoorbeeld de Hyundai Kona Electric lease? Bekijk de betreffende pagina’s.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!