Kia EV6 leasen, inspirerend tot in elk detail

30 maart is de volledig elektrische Kia EV6 officieel en wereldwijd gepresenteerd. De eerste foto’s van het interieur en exterieur van deze nieuwe EV6 zijn te aanschouwen. Later dit jaar zal het leasen van de Kia EV6 mogelijk zijn (levering vanaf september 2021). De auto is echter nu al te reserveren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u als één van de eerste gaat rijden in deze nieuwe elektrische Cross Over.

Inspiratie staat voorop

Kia noemt het zelf: ‘Inspirerend in elk detail’. Dit sluit ook erg goed aan bij het nieuwe logo en bij de nieuwe merkbelofte van Kia. De Kia EV6 is een crossover SUV, een auto vol energie en inspiratie. De exacte technische gegevens worden later bekend, maar een aantal schattingen van specificaties kunnen we zeker benoemen. De afmetingen van de auto zijn riant en met een lengte van 465 cm is deze auto te vergelijken met de grootte van de Jaguar I-Pace.

Goede accu en snelheid

De Kia EV6 komt met een vanaf prijs vanaf 44.595 euro op de markt. De actieradius ligt op ongeveer 410 km (WLTP) voor de versie met 58kWh accu en de versie met het grote 77kWh accupakket komt zelfs tot 510 kilometer met een volle accu. De crossover SUV wordt leverbaar in normale uitvoering, GT-Line en in de extra snelle en sportieve GT uitvoering. Een concurrent gaat het worden van de Hyundai IONIQ 5

Onderscheidend design

Volgens het bedrijf is de Kia EV6 ontworpen aan de hand van vijf designpijlers: Bold for Nature, Joy for Reason, Power to Progress, Technology for Life en Tension for Serenity. Bij de officiële presentatie zal er meer bekendgemaakt worden over verdere technische details.

De elektrische auto heeft een uitgesproken vormgeving. Het design van de EV6 heeft zowel hoekige als ronde vormen. De koplampen zijn scherp gesneden en het embleem is zichtbaar aanwezig in het midden. Opvallend is ook de achterkant van de auto met de aflopende daklijn. De verlichting loopt over de volledige breedte van de achterklep. We kunnen zeker spreken van een auto met een onderscheidend design.

Kia EV6 leasen?

De komende maanden gaan we steeds meer zien van de elektrische Kia EV6. Houd onze website en sociale media in de gaten voor nieuwe updates! En mocht u als een van de eersten de Kia EV6 willen leasen, dan kunt u gelijk contact met ons opnemen. Bel met onze EV-adviseurs op 053-2030150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

KIA EV6 reserveren is nu mogelijk!

Op 30 maart 2021 heeft Kia de KIA EV6 geintroduceerd! Dit is de eerste Kia op het nieuwe EV-Platform. Vanaf nu is de Kia EV6 te reserveren en hiervoor dient u zich aan te melden en een eenmalige betaling van € 100,- te doen. Deze betaling krijgt u terug als u besluit de reservering niet te verzilveren en bij bestelling van de deze auto wordt het bedrag uiteraard ook verrekend. Wilt u de auto reserveren? Neem dan contact met ons op en dan leggen wij u de werkwijze uit en begeleiden de reservering voor u. Bel hiervoor met 053-2030150.

Interesse in een andere elektrische auto? Ook de Polestar heeft een sportief en strak design. Tevens is de Skoda Enyaq net op de markt. Bekijk gerust ons aanbod elektrische auto’s.

 

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!