Volkswagen ID.3 leasen

Volkswagen ID.3 leasen, een iconisch model voor iedereen.  

Het is zover, een elektrische auto, maar nu zonder de nadelen van een elektrische auto. Het is mogelijk om de Volkswagen ID.3 te leasen. Een jonge, frisse en moderne auto. Met een actieradius tot 542 kilometer geeft deze auto u het vertrouwen om te kiezen voor elektrisch. De ID.3 wordt voorlopig geleverd in drie varianten: de 1st, de 1st Plus en de 1st Max.

Ontspannen rijden

Allereerst is de ID.3 1st naar Nederland gekomen. Deze variant heeft een 58kWh accu met een actieradius tot 424 km. Dit zal in de praktijk neerkomen op ongeveer 350 km. Perfect voor een dagje uit of een korte of lange rit. Aan snelheid heeft deze auto geen gebrek: binnen 7.3 seconden gaat de ID.3 1st van 0 naar 100 km/uur. Opladen gaat via een Type 2 aansluiting. De accu is hiermee opgeladen in ongeveer 6 uur en 15 minuten. Ook kunt u de auto opladen via een CCS-aansluiting. Dit maakt het mogelijk om de accu in ongeveer 35 minuten op te laden van 10% naar 80%, dit staat gelijk aan ongeveer 235 kilometer.

De grootte van de Volkswagen ID.3 is vergelijkbaar met een Golf, maar de ID.3 biedt een veel grotere binnenruimte aan. Ook bevat deze elektrische auto een slimme navigatie, heeft de auto stembediening en ID. Light. Voor muziekliefhebbers heeft de ID.3 een DAB+ radio, waardoor u onderweg met geweldige kwaliteit naar uw favoriete muziek kan luisteren. Tevens heeft de auto een optie om te kiezen uit sfeerverlichting naar eigen smaak. Kortom een nieuwe iconische auto van Volkswagen, elektrisch en ook betaalbaar en toegankelijk.

Inmiddels is de ID.3 in Nederland in veel verschillende varianten. Wilt u de nieuwe Volkswagen ID.3 leasen? U kan contact opnemen met ons via: 053-2030150 of via mkb@autoleasecenter.nl

Specificaties

Kleur: Mangan Grey, Moonstone Grey, Gletscher White en Makena Turquoise
Bouwjaar: 2020
Transmissie: Automaat
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 150 kW pk
Gewicht: 1794 kg
Bijtelling: 8%*
Topsnelheid: 160 km/uur
Acceleratie 0-100 km/uur: 7.3 seconden

*= tot 45.000 euro

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!