Volkswagen ID.4 leasen

Volkswagen ID.4 leasen, beperkte levering 2020

De volledig elektrische SUV van Volkswagen komt eraan. Volkswagen brengt de nieuwe ID.4 uit. Een veelzijdige, ruime SUV met het karakter van duurzaamheid. Een perfecte familieauto. De ID.4 heeft een vermogen van 150 kW (204 pk). Binnen 8,5 seconden rijdt deze SUV van 0 naar 100 km/uur, en met een actieradius van 380 tot 520 kilometer is de auto perfect voor dagelijks gebruik of voor een weekendje weg met Volkswagen ID.4 leasen. Wilt u meer informatie over het leasen van Volkswagen ID.4 elektrisch leasen? Kijkt u dan hier en vraag uw offerte aan.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze mobiliteitsadviseurs. Daarnaast is het ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken via 053 – 20 30 150.

Een echte SUV, en wel elektrisch

De Volkswagen ID.4 behoort tot de ID. Family van Volkswagen, net als onder andere de Volkswagen ID.3. De auto is 100% elektrisch. Het baanbrekende MEB-platform is ook toegepast in de ID.4. Dit betekent dat het grote accupakket in de vloer van de auto is weggewerkt. Dit zorgt voor extra ruimte voor passagiers en bagage, en het is de perfecte auto voor lange mensen. Ook heeft de auto een optie tot vierwielaandrijving, dit maakt het veiliger om te rijden bij slechte omstandigheden als bijvoorbeeld een nat wegdek.

Allerlei extra snufjes

Het interieur is te vergelijken met de ID.3. De ID.4 heeft een robuust design en een flinke bagageruimte met optie tot trekhaak en dakkoffer. Een echte SUV kunnen we het nu zeker noemen. De auto bevat allerlei extra snufjes waaronder een groot aantal slimme assistenten en IQ.Light. Tevens bevat de auto Keyless Acces en gaan de deuren vanzelf open, én word je verwelkomd door zijn enthousiaste lichten die beginnen te knipperen.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!