De nieuwe BMW 1 serie leasen kan nu bij AutoLeaseCenter tegen een zeer scherp tarief! De nieuwe BMW 1 serie gaat er niet alleen technisch op vooruit, ook heeft de auto een een geheel nieuw jasje gekregen.  Wij bieden de nieuwe BMW 1 serie aan in de *Corporate Executive* uitvoering, die zeer rijk is uitgerust.  De auto is dus een genot om in te rijden. Dit komt omdat zijn stijlvolle design en zijn dynamische rijeigenschappen uniek zijn.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de nieuwe BMW 1 serie leasen? Vraag dan nu eenvoudig een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf naar wens samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven BMW 1 serie

De BMW 1 serie leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de BMW 118iA Corporate Executive 103kW met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk ook bellen met: 053 – 020 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1499 cc
Vermogen 138 pk
Gewicht 1295 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 475,00
48 maanden € 499,00
36 maanden € 559,00
24 maanden € 715,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen