Hyundai timmert hard aan de weg voor de toekomst. De Hyundai NEXO is hier een voorbeeld van. Al jaren investeert het merk in de ontwikkeling van Fuell Cell technologie. Het resultaat is de Hyundai NEXO, de eerste auto op waterstof. De auto heeft een WLTP range van maar liefst 665 kilometer. Rijden op waterstof betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen vrijkomen. Het enige wat de auto uitstoot is water! Goed voor het milieu en futuristisch rijden, wat wenst u nog meer? Wilt u deze prachtige auto, de Hyundai NEXO Plus Pack leasen? Wees er dan snel bij. Deze actie betreft de Plus Pack. Hierbij geniet u van vele extra voordelen, denk hierbij aan een roof-rack en verwarmbare stoelen voor de passagiers.

Wenst u gebruik te maken van onze actie-aanbieding en de Hyundai NEXO Plus Pack leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Uniek aan deze leasedeal? U betaalt slechts 4% bijtelling. Auto is leverbaar in 2019!

Samenstelling Hyundai NEXO

Auto: Hyundai NEXO FCEV 120kW FWD Plus Pack Automaat;
Inbegrepen opties: divers;
Bijtelling: 4%;
Fiscale waarde: € 74.037,00.

Leasetarieven Hyundai NEXO

De nieuwe Hyundai NEXO Plus Pack leasen kan nu zeer voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde leaseprijs is op basis van de Hyundai NEXO FCEV 120kW FWD Plus Pack Automaat met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk op aanvraag.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met vooraf bekende tarieven bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Hyundai NEXO van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via: 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Waterstof
Motorinhoud - cc
Vermogen 163 pk
Gewicht 1889 kg
Bijtelling 4%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 899,00
48 maanden € o.a.
36 maanden € o.a.
24 maanden € o.a.
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen